Šta je video u vožnji?

Video u vožnji je jedna od ekskluzivnih opcija u našem spektru dodatnih mogućnosti.

Određeni modeli navigacionih, tj. multimedijalnih uređaja podržavaju reprodukciju video sadržaja dok je vozilo zaustavljeno. Ali, video se automatski isključuje čim brzina kretanja vozila postane veća od 5 km/h.

Nakon našeg kodiranja moći ćete da gledate video materijale i u toku vožnje. Očekuje se od vozača doza odgovornosti da ne posvećuje pažnju video snimcima koji se emituju, već da bude koncentrisan na upravljanje vozilom i saobraćaj u neposrednoj okolini.

video-u-voznji-beograd
passat discover pro video u voznji

Zašto bih aktivirao ovaj dodatak?

Ova nadogradnja je prvenstveno namenjena taksistima, limo servisima, privatnim vozačima i njihovim strankama. Od značajne koristi je za duže transfere, kao i za “rent a car” agencije koje iznajmljuju automobile za putovanja.

Uz nekoliko spotova ili pak kratak film, put do Kopaonika ili Zlatibora, pa čak i do neke obale mora će delovati znatno kraće. Poseban ugođaj se postiže u noćnim vožnjama.

Takođe ukoliko imate malu decu, veoma Vam je poznata prisutna nervoza među mlađom populacijom prilikom putovanja van grada. Igranje i animiranje u početku bude interesantno, međutim imaju mnogo više snage od Vas pa biste često uzeli mali predah.

Dovoljno je da im pustite omiljeni crtani film i odremate turu bez brige da li će njima biti dosadno

Niste sigurni koji model multimedije posedujete?

KONTAKTIRAJTE NAS i poslaćemo Vam kratko uputstvo za konvertovanje videa za Vaše vozilo. Ukoliko možete reprodukovati video u zaustavljenom vozilu, budite uvereni da ćemo Vam omogućiti pun ugođaj i u toku vožnje.

I za kraj jedno od najčešćih pitanja…

Ugrožava li se bezbednost?

Na ovo pitanje Vam niko ne može dati odgovor jer ne postoji tačan i netačan. Ukoliko ste savestan vozač, jasno Vam je da gledanjem videa dok vozite ugrožavate bezbednost kako sebe, tako i ostalih učesnika u saobraćaju. Ukoliko pak niste odgovorni, onda je vreme da se zapitate da li zaista treba da budete vozač.

NAPOMENA: Korišćenje je dozvoljeno isključivo putnicima!

audi mmi video u voznji

Zakažite svoj termin što pre

Vaš code goat kodiranje automobila Beograd

code goat kodiranje automobila

0