O NAMA

Čime se bavimo

 

Glavna sfera rada code goat tima je kodiranje automobila. Bavimo se otključavanjem dodatnih opcija Vašeg vozila. Svako vozilo poseduje određene opcije koje Vam proizvođač i diler mogu otključati kad naručujete vozilo, međutim po visokim cenama. Viši nivoi opreme imaju više otključanih opcija, dok isti automobil ima sve iste opcije, ali su one zaključane.

Za svaki automobil su propisane mogućnosti od strane proizvođača. Naši dijagnostički programi izlistaju samo opcije koje je proizvođač dozvolio za određeni paket opreme.

Neke od dodatnih opcija koje su moguće na većini vozila su:

  • corner svetla (osvetljenje raskrsnice maglenkom u stranu u koju se skreće)
  • deaktivacija start – stop sistema
  • punjenje kazaljki pri kontaktu
  • automatsko zaključavanje vozila kad se pokrene
  • još mnoge druge…

Šta predstavlja “kodiranje automobila”?

Kodiranje automobila je zajednički naziv za omogućavanje funkcija koje vozilo poseduje. Izraz je nastao od samog načina otključavanja. Vršimo izmenu određenih binarnih kodova modula na vozilu i time kao rezultat Vi dobijate pristup i korišćenje zahtevanih opcija.

Radimo li mapiranje motora (“čipovanje”)?

Mapiranje motora je izmena načina rada motora i time se ne bavimo. Sve adaptacije koje radimo su potpuno bezbedne. Ne dolazi ni do kakvih trajnih promena koje utiču na način rada vitalnih funkcija automobila

Opcije koje možemo uključiti su tu kako bi Vaša svakodnevna vožnja bila lagodnija. Moguće je da Vaše vozilo poseduje na primer mogućnost aktivacije hill hold kontrole odnosno pomoći za kretanje na uzbrdici. Idealna opcija kako za slabije, tako i za jače motore. Produžuje radni vek kvačila i lamele, kao i motora.

Takođe, tu su i odeđene funkcije namenjene kako biste se lepše i prijatnije osećali na dužim putevima, npr Lane assist funkcija ukoliko vozilo poseduje neophodne uređaje.

Sve mogućnosti koje nudimo su ispitane i testirane pre nego što Vam se ponude.

%

Garantovana satisfakcija

Minuta je dovoljno za većinu adaptacija

Različitih opcija

seat leon punjenje kazaljki cena

Naša vizija

Na prvom mestu je zadovoljstvo klijenata. Želimo da svi iskoriste ono za šta su platili proizvođaču a nije im isporučeno. KONTAKTIRAJTE NAS i saznajte šta je sve moguće uključiti na Vašem vozilu.

VAŠ CODE GOAT, KODIRANJE AUTOMOBILA BEOGRAD

0